Agenda

Hier vind je een overzicht van cursussen en studiedagen rondom pastoraat. Stuur tips voor de agenda in.

sep
11
wo
Dementie: een pastorale en theologische uitdaging @ Verpleeghuis De Wijngaard
sep 11 om 09:30 – nov 13 om 16:30

Voor predikanten, geestelijk verzorgers en pastoraal werkers

Dementie is ontwrichtend. Het beïnvloedt verregaand hoe iemand in het leven staat en wat nog zin geeft. Dat geldt ook voor naasten van de persoon met dementie: zij kennen hun dierbare soms bijna niet meer terug. Mensen met dementie en hun naasten pastoraal begeleiden is daarom een uitdaging. Deze cursus geeft je de praktische en reflectieve tools om de pastorale en theologische uitdaging die dementie biedt in vreugde en vertrouwen aan te gaan.

Cursus van 6 dagdelen, verdeeld over drie dagen (11 september, 9 oktober en 13 november 2019), 9.30 – 16.30 uur
Inclusief lunch.

Deze training wordt aangeboden door Permanente Educatie Predikanten (pepredikanten.nl) en De Meij Consultancy (www.demeijconsultancy.nl) in samenwerking met WoonZorgcentra Haaglanden (WZH; www.wzh.nl)

Meer informatie en inschrijven (kan tot 30 augustus 2019)

NB Abonnees op PastoraatWijzer-Plus kunnen eenmalig 10% korting krijgen op een cursus of training uit het PEP-aanbod. Dat geldt dus ook voor deze cursus als u niet eerder gebruik gemaakt hebt van de korting. Wilt u gebruik maken van dit voordeel?
Stuur dan een mail naar info@pastoraatwijzer.nl  met als onderwerp ‘korting PEP’, vermeld uw naam en  het mailadres waarmee u inlogt bij PastoraatWijzer, en u ontvangt per mail een kortingscode.